Безногий футбольний фанат став героєм соцмереж: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Безногий футбольний фанат став героєм соцмереж: опубліковано відео

Безногий футбольний фанат став героєм соцмереж: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

8-річний футбольний уболівальник англійського клубу "Тоттенхем Хотспур" Маршалл Дженсон став героєм інтернету після свого виступу на стадіоні "Уайт Харт Лейн".
Як повідомляє ONLINE.UA, 8 травня безногий хлопчик, що пересувається за допомогою протезів, зіграв у футбол з гравцями "Тоттенхем Хотспур" в перерві матчу англійської Прем'єр-ліги проти "Саутгемптона".
ДИВІТЬСЯ: Футболіст збірної України створив шедевр на пляжі: опубліковано відео
За п'ять днів відео з фанатом, розміщене в групі Mutluluğun Resmi в Facebook, зібрало понад 13 мільйонів переглядів, 202 тисячі лайків і майже 170 тисяч перепостів.
"Чесно кажучи, я насилу стримав сльози. Коли бачиш таких людей, розумієш, що твій характер - повна фігня. Тому що ця дитина в рази сильніше, краще будь-якого з нас. Він справжнісінький герой", - ледве стримуючи сльози, сказав півзахисник "шпор" Мусса Дембеле, який вивів Маршалла на поле.


Маршалл залишився без рук і ніг, коли йому був лише рік. Через менінгіт дитині ампутували кінцівки, але батьки не здалися.
"Маршалл ненавидить, коли його вважають нещасним і приреченим. Він абсолютно щасливий хлопчик! Так, його тіло не таке, як у всіх. Зате він вміє отримувати задоволення від життя", - розповіла мама Маршалла, 36-річна Стефані.
Дженсону щороку, аж до 18 років, потрібні нові руки і нові ноги. Звучить дико, але так і є. А це мінімум 50-60 тисяч фунтів щорічно. Відповідно, гроші на лікування Маршаллу шукають постійно. І досить успішно.

ДИВІТЬСЯ: Бразильський вундеркінд забив кращий гол року: опубліковано відео
Відзначимо, що за кілька неймовірних годин на "Уайт Харт Лейн" Дженсон встиг не тільки поганяти м'яч, але і зробити масу інших корисних речей.
"Я взяв стільки автографів... Деякі гравці розписалися прямо на моїх протезах! Першим, до речі, до мене підійшов Маурісіо Почеттіно. Він обняв і поцілував мене. А я нарешті дізнався, як правильно вимовляти його прізвище!", - поділився враженнями Маршалл.
Увечері того ж дня Маршалл взяв участь в тренуванні "шпор".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?