Ватажок ДНР заявив про претензії на ще одну українську область: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР заявив про претензії на ще одну українську область: з'явилося відео

Ватажок ДНР заявив про претензії на ще одну українську область: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив про претензії на Херсонську область України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «пряму лінію» ватажка бойовиків з жителями Херсона.
Так Захарченко згадав про Донецько-Криворізьку республіку, яку під час громадянської війни оголосили прихильники радянської влади в лютому 1918 року.
«Ми визнали, що є правонаступниками Донецько-Криворізької Республіки (в 2014 році - Ред.). Значить, вся територія ДКР відноситься до нас. Херсонська область та багато інших населених пунктів є тією територією, на яку ми можемо відкрито претендувати", - заявив він.
Також ватажок ДНР заявив про те, що ідея «Новоросії» ще не вмерла.
«Як би не хотілося нашим ворогам, які кричать, що ідея ДНР і «Новоросії» в цілому померла, можу їх засмутити - не вмерла. Коли вона відновиться - це питання, але я впевнений, що це станеться найближчим часом. Ми ще візьмемо участь в будівництві держави», - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше О лександр Захарченко розповів про фантастичні умови, на яких ДНР погодиться на «переговори про гуртожиток в складі України ».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?