Стали відомі нові подробиці нападу на дружину Турчинова: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Стали відомі нові подробиці нападу на дружину Турчинова: опубліковано відео

Стали відомі нові подробиці нападу на дружину Турчинова: опубліковано відео

У поліції Києва повідомили нові подробиці нападу чоловіка з ножем на Ганну Турчинову, дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу київської поліції.

Як повідомили у відомстві, напад стався близько 16 години в одному з київських вишів у Шевченківському районі столиці.

За фактом інцидента поружено кримінальне провадження, справу розслідують за статтею «замах на вбивство».

Також стало відомо, що нападника обеззброїла охорона вишу, а за кілька хвилин прибула поліція, яка затримала зловмисника.


Сам Турчинов на своїй сторінці в Facebook написав: "Слава Богу, що моя дружина і її колега, яка була поруч з нею, не постраждали. Хочу подякувати охоронцеві, завдяки професійним діям якого було врятоване людське життя, а також співробітніків Національної поліції України, які оперативно приїхали на місце злочину і затримали нападника".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова МВС Арсен Аваков повідомив, що нападник — мешканець Донецької області, який цілеспрямовано приїхав до Києва з окупованої території, аби здійснити напад на родину Турчинова.


Також нагадаємо, що раніше Олександр Турчинов розповідав, як український спецназ буде знищувати злочинців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?