Звинувачення на адресу Кабміна Гройсмана: Саакашвілі заявив, що його перекрутили
Категорія
Політика
Дата публікації

Звинувачення на адресу Кабміна Гройсмана: Саакашвілі заявив, що його перекрутили

Звинувачення на адресу Кабміна Гройсмана: Саакашвілі заявив, що його перекрутили

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі

, який дав інтерв'ю впливовому британському виданню The Guardian, заявив, що журналіст перекрутив його слова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.

«Мій давній знайомий Шон Уокер, якого я вважаю хорошим журналістом, явно перекрутив нашу з ним розмову. У мене є серйозні зауваження до того, як формувався Кабінет міністрів України в результаті багатьох договорняків і компромісів, і ми дійсно отримали слабший його склад ніж хотілося б", - підкреслив він.


Також Саакашвілі додав, що його думка у багатьох питаннях співпадає з баченням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, а сам прем'єр «опинився у досить скрутному становищі, але я б ніколи не назвав цей уряд «купкою бездарних людей», хоча там і є ті, хто були замішані в корупції, представники уряду Арсенія Яценюка і ті, хто дуже слабкі в умовах викликів, що стоять перед Україною".


«Я досить критично ставлюся до проблем нашої влади, але, на жаль, цілий ряд моїх цитат наведені неправильно і сподіваюся, редакція виправить явні помилки», — підкреслив губернатор.


Крім того, він зазначив також, що «в цілому стаття авторитетної британської газети добре відзивається про Одесу і позитивно пише про наші спроби реально змінити стан речей, я вважаю, що така реклама, незважаючи на вищевикладені перегини, нам завжди корисна.».

«І звичайно, я наполягаю на тому, де в цій статті мене цитують правильно, в частині того, що половинчасті реформи не працюють і потрібно йти до кінця», — резюмував Саакашвілі.

Нагадаємо,  ONLINE.UA зробив переклад інтерв'ю Михеїла Саакашвілі The Guardian: повний текст читайте тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?