В Україні бойовикам ДНР порадили не прикидатися: опубліковане відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні бойовикам ДНР порадили не прикидатися: опубліковане відео

В Україні бойовикам ДНР порадили не прикидатися: опубліковане відео
Джерело:  online.ua

Спроби бойовиків так званої ДНР  показати будівництво своєї "республіки" виглядають все більш смішними, враховуючи, що без підтримки Росії їхня "держава" лусне, як переповнена кулька.

Таку думку висловив блогер Ярослав Матюшин у своєму відео для ONLINE.UA.

«Фактично, скільки б ви не надували ось цей от г****н своєї квазі-державності, він буде раз за разом лопатись. Хлопці, припиніть вже гратися в державу, серйозно, це виглядає душе смішно», — запропонував він.

На думку блогера, бойовикам варто просто знайти в собі сили і «визнати, що ви - звичайний терористичний анклав, який підтримується Росією, що вона вам поставляє як бурятів, так і танки (тому, що самі ви там нічим вправлятись не вмієте), і підтримує озброєннями».

«А всі от ці претензії, там міністерства, якісь там робочі служби навіть... Мені от цікаво, у «Новоросії» так званій, там хоч один суд був? Ну, такий, нормальний суд — з доказами, зі звинуваченням, із захистом? Чи все одразу – «на підвал», як чекістські трійки?» — задає риторичне питання Матюшин.


Крім того, він підкреслив, що все те, що зараз є в Україні, «воно могло б бути і вашим, і Джамала могла б бути вашою, і ви б теж раділи перемозі на Євробаченні».

«Але більшість із вас, не скажу, що всі звичайно, але більшість, віддали перевагу георгіївській прошивці. Ну що ж тепер? Тепер вам лишається чекати на милість Росії, у якої стрімко закінчуються гроші, що продемонстрував Дмитро Анатолійович Мєдвєдєв у Криму », — нагадав він.



Полный  текст блога Ярослава Матюшина читайте на ONLINE.UA: Важные отличия Украины от ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?