В ЄС зробили жорстку заяву щодо Росії і санкцій
Категорія
Світ
Дата публікації

В ЄС зробили жорстку заяву щодо Росії і санкцій

В ЄС зробили жорстку заяву щодо Росії і санкцій
Джерело:  online.ua

Глава Європейської Ради Дональд Туск перед самітом лідерів країн "Великої сімки" (G7) в Японії заявив, що  політика Євросоюзу щодо Росії  залишиться незмінною, в тому числі і щодо економічних санкцій, до тих пір, поки Мінські угоди не будуть виконані в повному обсязі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Туска.
"Курс ЄС щодо Росії, включно з економічними санкціями, залишається без змін до тих пір, поки Мінські угоди не будуть виконані в повному обсязі", - написав голова Євроради.
За його словами, Євросоюз, як і всі країни G7 як і раніше вважають, що криза в Україні може бути вирішена тільки в повній відповідності з міжнародним правом, зокрема юридичним зобов'язанням поважати суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України.
"На жаль, (зараз - ред.) набагато менше прогресу в реалізації Мінських угод, ніж ми сподівалися рік тому в Ельмау ", - додав Туск.
Раніше повідомлялося, що  Франція дозволила міністрові сільського господарства Росії Олександру Ткачову в'їзд в країну, незважаючи на санкції, введені країнами Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?