Путін розповів, які висновки ЄС повинен зробити з ситуації з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розповів, які висновки ЄС повинен зробити з ситуації з Україною

Путін розповів, які висновки ЄС повинен зробити з ситуації з Україною
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

 заявив, що Європейський Союз повинен зробити висновки з ситуації з Україною і створити зону співпраці від Атлантики до Тихого океану.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Кремлівського пулу Дмитра Смирнова.


"З подій на Україні треба зробити належні висновки і створити зону співпраці від Атлантики до Тихого океану", - про це Путін каже в статті грецького видання "Катімеріні" під назвою "Росія і Греція: співпраця на благо миру і процвітання".


Напередодні свого візиту до Греції російський президент заявив, що ЄС і Росія підійшли до розвилки.


"Росія і ЄС підійшли до розвилки, коли необхідно відповісти на питання: в якому напрямку ми збираємося йти? Невирішуваних проблем в наших відносинах з ЄС немає. Треба лише відмовитися від порочної логіки "гри в одні ворота", - зазначив він.


Путін вважає, що "забезпечити Європі гідне місце в світі можна, тільки об'єднавши потенціали всіх країн ЄС, в тому числі Росії".


Раніше повідомлялося, що

в ЄС заявили, що політика Євросоюзу щодо Росії залишиться незмінною, в тому числі і щодо економічних санкцій, до тих пір, поки Мінські угоди не будуть виконані в повному обсязі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?