Стало відомо, чим саме Савченко займеться в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, чим саме Савченко займеться в Раді

Стало відомо, чим саме Савченко займеться в Раді
Джерело:  online.ua

Після звільнення і повернення в Україну народний депутат Надія Савченко увійде до складу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Савченко після зустрічі в Адміністрації президента поїхала на зустріч з фракцією "Батьківщина". У нас відбулася дуже тепла розмова. Надія - командний гравець і сьогодні вона це підтвердила, що є невід'ємним членом команди "Батьківщини", що вона працюватиме в парламенті, просила допомоги, щоб вона могла якомога швидше увійти в нову для неї роботу. Вона буде членом комітету з питань Національної безпеки і оборони. Я думаю, що її голос буде там дуже вагомим", - сказав народний депутат Іван Крулько.
Він зазначив, що вже у вівторок, 31 травня, Савченко почне свій перший робочий день у Верховній Раді.
"Я думаю, що вона у вівторок прийде на своє робоче місце, вона людина військова і серйозно ставиться до роботи, де вона несе службу", - сказав він.
Раніше повідомлялося, що в мережі показали різницю між Україною і Росією в відео про звільнення Надії Савченко та її обміні на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, які воювали на Донбасі в складі бойовиків.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?