На концерті відомого репера в США відкрили стрілянину, є жертва: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На концерті відомого репера в США відкрили стрілянину, є жертва: з'явилися відео

На концерті відомого репера в США відкрили стрілянину, є жертва: з'явилися відео
Джерело:  BBC

На концерті відомого репера T.I. в концертному залі Irving Plaza в Нью-Йорку відбулася перестрілка, яка закінчилася загибеллю однієї людини і пораненням трьох.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Постріли пролунали в концертному залі Irving Plaza недалеко від Юніон-сквер на Манхеттені. Як розповідають очевидці, зал уже заповнився шанувальниками репера, який запізнювався на 45 хвилин. Концерт, який ще не почався, був скасований одразу після інциденту.
На сцені несподівано з'явилася група людей, які оголосили, що в залі була стрілянина і хтось поранений. Після цього виникла паніка. На відеозаписі з концерту видно, як люди в страху поспішають до виходу.


Пізніше в поліції Нью-Йорка повідомили, що в результаті стрілянини двоє чоловіків отримали серйозні поранення. Пізніше один з них помер у лікарні, але не уточнюється, хто саме це був. Ще одна жінка була поранена в ногу, четвертий потерпілий дійшов до лікарні самостійно з легким пораненням.
Представники репера не коментують інцидент, перенаправляючи всі питання в поліцію Нью-Йорка. Арештів здійснено не було.


Раніше повідомлялося, що на концерті в Західній Австрії 27-річний чоловік відкрив вогонь з пістолета, вбив двох, поранив 11 осіб, після чого застрелився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?