Гонщики Формули-1 вийдуть на футбольне поле на честь Шумахера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гонщики Формули-1 вийдуть на футбольне поле на честь Шумахера

Гонщики Формули-1 вийдуть на футбольне поле на честь Шумахера
Джерело:  F1 World

У суботу відбудеться традиційний футбольний матч пілотів Формули-1, які щорічно грають проти команди Князя Монако напередодні Гран-прі Монако.
Як повідомляє ONLINE.UA, в нинішньому сезоні пілоти також проведуть футбольний поєдинок на честь легенди Королівських гонок Міхаеля Шумахера, який продовжує відновлюватися після моторошного інциденту в Альпах.
Гра відбудеться 27 липня напередодні Гран-прі Німеччини, а зібрані кошти надійдуть в два німецьких добродійні фонди.
Команду пілотів очолить Себастьян Феттель, а команду всіх зірок - зірка НБА, баскетболіст Дірк Новіцкі.
"Подібні футбольні матчі - завжди цікаве видовище. Ми - пілоти, отримуємо задоволення від подібних ігор, але зараз це буде не просто гра, а матч на підтримку Шумахера. Ми зробимо все можливе, щоб виграти", - сказав гонщик Ferrari Себастьян Феттель.
Менеджер Шумахера Сабіна Кем заявила, що цей матч стане подякою для уболівальників, які продовжують підтримувати Міхаеля.
"Багато років Міхаель був ініціатором і неодмінним учасником благодійних футбольних матчів Nazionale Piloti, вони часто грали разом з Дірком Новіцкі, а тепер у нас є можливість порадувати уболівальників і подякувати їм за постійну підтримку Міхаеля. Ми сподіваємося, що вони добре проведуть час цього вечора", - зазначила Кем.
Сам Шумахер багато разів брав участь у міжнародних виставкових матчах.

ЧИТАЙТЕ: Адвокат Шумахера заявив, що у громадськості немає прав на отримання інформації про стан німецького гонщика
Відзначимо, що колишній президент Ferrari Лука ді Монтедземоло обрадував фанатів щодо стану здоров'я Міхаеля.
"Я дуже радий дізнатися, що він реагує. Знаю, наскільки він сильний. Я впевнений, що завдяки своїй рішучості, яка буде мати вирішальне значення, він вийде з цієї дуже складної ситуації. Реально сподіваюся на це", - сказав Лука в інтерв'ю італійським ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?