Путін відмовився від зустрічі зі знаменитим музикантом-геєм
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін відмовився від зустрічі зі знаменитим музикантом-геєм

Путін відмовився від зустрічі зі знаменитим музикантом-геєм
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що Володимир Путін відмовив у зустрічі знаменитому музиканту Елтону Джону, відомому, серед іншого, нетрадиційною сексуальною оріентацією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог журналіста Дмитра Смирнова в Twitter.
"Путін не зможе зустрітися з Елтоном Джоном, який дасть концерт в Москві 30 травня. Можливо, іншим разом", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, в середині вересня 2015 року Елтон Джон раптово заявив, що Путін подзвонив йому по телефону. У своєму акаунті в "Інстаграм" співак подякував президенту за дзвінок і висловив надію на швидку особисту зустріч, на якій він хотів би обговорити права ЛГБТ-спільноти в Росії.
Однак Дмитро Пєсков спростував факт такої розмови, зазначивши при цьому, що Путін готовий поговорити зі співаком.
На наступний день стало відомо, що Елтону Джону від імені Путіна подзвонили російські пранкери Володимир Краснов і Олексій Столяров, відомі як Вован і Лексус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?