Джамала отримає ще одне почесне звання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала отримає ще одне почесне звання

Джамала отримає ще одне почесне звання
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко має намір ініціювати присвоєння переможниці Євробачення-2016 Джамалі звання "Почесний громадянин Києва".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу мерії.
"Всі мої друзі і знайомі, коли дізналися, що я з тобою сьогодні зустрінуся, передавали величезні вітання та щиру вдячність! Передаю її і від усіх киян", - сказав Кличко під час зустрічі зі співачкою 17 травня.
Також Кличко заявив, що перемога Джамали на пісенному конкурсі вкрай важлива для України.
За словами столичного мера, він буде ініціювати, щоб Київрада вже на найближчих засіданнях прийняла рішення про присвоєння Джамалі почесного звання.
Ще Кличко зазначив, що столиця вже починає активну підготовку до Євробачення-2017, щоб гідно провести пісенний конкурс.
"Євробачення - це шанс представити наше місто, нашу країну. Ми чули, що ще деякі міста заявили про бажання прийняти у себе цей пісенний конкурс. Але, хочу зазначити, що столиця - найбільш підготовлене для такого рівня заходів місто. У Києва вже є досвід проведення цього конкурсу (в 2005-му у нас відбувалося Євробачення). Ми брали Євро-2012. Ми вже починаємо підготовку до Євробачення. І Київ зможе провести конкурс на високому рівні", - прокоментував мер Києва.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко нагородив званням Народної артистки України співачку Джамалу, яка перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.
Також Джамала, в рамках церемонії вручення нагород Cosmopolitan Awards 2016, стала володаркою почесного звання "Натхнення року".
Як повідомляв ONLINE.UA, Джамала після Євробачення-2016 виступила із сольним концертом в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?