Російське ЗМІ визнало, що перегнуло палицю щодо Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

Російське ЗМІ визнало, що перегнуло палицю щодо Савченко

Російське ЗМІ визнало, що перегнуло палицю щодо Савченко
Джерело:  online.ua

Російське видання "Медуза", яке звинуватили в зневазі до українки Надії Савченко, визнало, що перегнуло стосовно неї палицю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter видання.
Нагадаємо, про звільнення української льотчиці в "Медузі" написали: "Сейчас показали Савченко в Киеве. Она что-то поорала на украинском, мы особо не поняли ничего".
Після того, як цей пост викликав обурення в Україні, в редакції визнали свою помилку і вибачилися:
"Дорогі читачі, ми згодні, що цей твіт (про звільнення Савченко - ред.) був не ок. Вибачте!", - написали у виданні.




Раніше в мережі показали різницю між Україною і Росією в відео про звільнення української льотчиці Надії Савченко та її обміні на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, які воювали на Донбасі в складі бойовиків.
Також повідомлялося, що  відомий російський карикатурист Сергій Йолкін у своїй новій роботі їдко висміяв президента Росії Володимира Путіна, який підписав наказ про помилування незаконно засудженої в РФ української льотчиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?