Українцям розповіли, як Крим став неважливим для Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли, як Крим став неважливим для Росії

Українцям розповіли, як Крим став неважливим для Росії
Джерело:  online.ua

Журналіст Павло Казарін розповів, що на тлі соціальних та економічних проблем в Росії анексований Крим пішов на другий план.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Крим (для Росії - ONLINE.UA.) зараз не особливо важливий. Росія, анексувавши півострів, була Росією, яка головувала в G8, продавала нафту по $110 за барель і тільки-но виграла власноруч проведену Олімпіаду. Сьогодні нафта - нижче $50, в РФ не індексують пенсії і ріжуть бюджет. Тому тема Криму зараз йде на другий план у свідомості росіян", - говорить він.
"На перше місце виходять питання виживання: пенсії, зарплати, ціни. Крим для більшості росіян - це віртуальне явище. Щось на зразок Далекого Сходу. Всі пишаються його перебуванням у складі РФ, але мало хто там навіть бував. Тому стратегічно Крим важливий для статусу Росії як імперії, а тактично зараз Крим став периферійною темою", - додав журналіст.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Україні є чотири ілюзії щодо Криму - журналіст Павло Казарін

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?