Скандал: британський журналіст звинуватив Саакашвілі у брехні
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал: британський журналіст звинуватив Саакашвілі у брехні

Скандал: британський журналіст звинуватив Саакашвілі у брехні
Джерело:  online.ua

Після заяви голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі про перекручування його слів журналіст британської The Guardian Шон Уокер, який брав інтерв'ю у політика, звинуватив його у брехні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter британця.
Ця заява журналіста з'явилася у відповідь на звинувачення Саакашвілі в перекручуванні його слів.
Уокер написав, що переслухав аудіозапис розмови і встановив, що губернатор Одеської області справді назвав новий уряд України "купкою бездарних людей".
"Не дивлячись на те, що Саакашвілі заперечує це в Facebook, він справді назвав новий уряд" купкою бездарних людей ". Тільки-но перевірив мій аудіозапис", - написав журналіст.
Також британець розмістив посилання на пост Саакашвілі в Facebook, де той, коментуючи статтю в The Guardian, написав, що не дивлячись на "серйозні зауваження до того, як формувався кабінет міністрів України", який в результаті вийшов "слабшим, ніж хотілося б", він ніколи б не назвав цей уряд "купкою бездарних людей".
Крім того, одеський губернатор закликав редакцію видання виправити "явні помилки".
Нагадаємо, ONLINE.UA зробив переклад інтерв'ю Міхеїла Саакашвілі The Guardian: повний текст читайте тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?