Російський журналіст назвав ім'я наступника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський журналіст назвав ім'я наступника Путіна

Російський журналіст назвав ім'я наступника Путіна
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Олексій Венедиктов заявив, що наступником президента Росії Володимира Путіна може стати прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Про те, хто, якщо не Путін. Припустимо, Путіна вкрали марсіани - як би стали обирати наступника? Спробуємо провести паралелі з тим, як в Росії це робили раніше. Після смерті Сталіна і після відходу Брежнєва схема завжди була одна: виникає короткий проміжок зміни малопомітних правителів, а потім на його місце обирають кандидата, який видається наймолодшим і несерйозним - такого блазня. Ось вам Хрущов і Горбачов. Тому мій прогноз на «післяпутіна» - Дмитро Анатолійович Медведєв", - розповів він.
Нагадаємо, співробітники кримськотатарського телеканалу АТR створили пародію на виступ прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва перед жителями окупованого Криму про відсутність грошей із побажанням триматися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?