У нападі на дружину Турчинова з'явився одіозний персонаж: нові подробиці і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У нападі на дружину Турчинова з'явився одіозний персонаж: нові подробиці і відео

У нападі на дружину Турчинова з'явився одіозний персонаж: нові подробиці і відео
Джерело:  Прес-служба МВС

Стали відомі нові подробиці про спробу  нападу на дружину Олександра Турчинова в одному з київських вишів: нападником виявився одіозний адвокат з Донецька Володимир Оленцевич.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.
Як стало відомо, озброєний ножем Оленцевич чекав дружину Турчинова в коридорі, але накинувся на її колегу зі схожою зачіскою.
Схопивши жінку за шию, він приставив ніж до її горла і порадив не чинити опір. Сама Турчинова стояла поруч і кликала охорону, яка і затримала зловмисника.
«Оленцевич відомий своїми позовами про скасування Указів про присвоєння Степану Бандері і Роману Шухевичу звань Героїв України. Він також намагався оскаржити в суді помилування Юрія Луценка. Крім того, в 2014 році Оленцевич позивався з Олександром Турчиновим, намагаючись повернути до влади Віктора Януковича», - повідомили в МВС.
В ході обшуку у адвоката правоохоронці виявили установчі дані на Анну Турчинову, а також копію указу Турчинова про початок АТО на Донбасі - цей документ Оленцевич хотів залишити на місці злочину.
За даними слідства, донецький адвокат напередодні контактував з «членами уряду» ДНР.


Як повідомляв ONLINE.UA, після цього нападу в поліції почали кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство", а глава МВС Арсен Аваков запевнив, що не допустить успіху таких посягань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?