Під Дебальцевим усіх наших казаків знищили - одкровення бойовика ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Дебальцевим усіх наших казаків знищили - одкровення бойовика ДНР

Під Дебальцевим усіх наших казаків знищили - одкровення бойовика ДНР
Джерело:  svaboda.org

Учасник бойових дій на боці так званої ДНР, громадянин Білорусі Олександр Шеянов розповів про набір «добровольців» на Донбас і зізнався, що загони «казацтва» під Дебальцевим були повністю знищені українськими військовими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю бойовика білоруській Радіо Свобода.
«Я ось на Донбасі повоював, і більш бажання за них воювати немає. Там же, на Донбасі, воювало «казацтво», а після штурму Дебальцевого казацтво стало не потрібно - всі наші загони «казацькі» були знищені», - повідав він.
Тим часом, незважаючи на величезні втрати, Шеянов знову почав вербування добровольців, яких збираються використовувати «перш за все для наведення ладу (адже там мародерство всюди), а також супроводу російської допомоги - там же все розтягується, розкрадається на ходу».
«А щоб вантажі доходили за призначенням, ми і хочемо створити цей підрозділ. Тобто переважно поліцейські функції у нас будуть. Зараз ми набираємо людей. А потім, можливо, поїдемо», - додав він.
При цьому бойовик зізнався, що особливого бажання знову їхати на Донбас у нього немає.
Також він розповів, що на Донбасі воювало безліч білорусів, а деякі з них після цього вирушили до Сирії.
«Там же білорусів багато воювало. Я навіть знаю хлопців-білорусів, які після Донбасу поїхали до Сирії воювати», - розповів Шеянов.
За його словами, командири приватних військових компаній, щоб не платити своїм найманцям «просто за день до завершення контракту спеціально підставили під вогонь, ось у мене один товариш загинув так, інший був поранений».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовикам порадили не прикидатися і не робити смішних спроб показати будівництво "республіки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?