Українців за дебілів мають: опубліковане відео емоційного виступу Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Українців за дебілів мають: опубліковане відео емоційного виступу Саакашвілі

Українців за дебілів мають: опубліковане відео емоційного виступу Саакашвілі

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі, коментуючи обшуки у свого помічника, заявив, що правоохоронні органи «вважають українців дебілами».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Facebook губернатора.
«Все робили, нічого не знайшли. Знайшли дії генконсула Грузії 2011 року. Молодці. Вони українців усіх за дебілів мають», — заявив він, коментуючи слідчі дії співробітників ГПУ та СБУ у будинку і в кабінеті колишнього грузинського дипломата Теймураза Нішніанідзе.

За словами губернатора, «ці люди думають, що вони можуть усе і ніхто їм не наказ».

«У мене для них погані новини. Ми готові до їхніх погроз і до їхніх обшуків. Я виганяв із Грузії голів злочинних угруповань, у тому числі й тих, хто влаштувався при владі», — нагадав колишній президент Грузії.


Також він пообіцяв: «Ми очистимо українську владу від криміналу в костюмах і краватках».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Михеїл Саакашвілі назвав «шваллю» співробітників генпрокурора Юрія Луценко, які прийшли з обшуком до Теймураза Нішніанідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?