На Донбасі знайшли нових російських військових: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі знайшли нових російських військових: опубліковані фото

На Донбасі знайшли нових російських військових: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Українські волонтери знайшли у лавах бойовиків на Донбасі  нового російського військового — уродженця Алтайського краю Олега Рахімова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.

«Нові докази були знайдені у фотоальбомі 43-річного російського найманця Олега Рахімова, що прибув встановлювати «руській мір» на Донбасі з Алтайського краю РФ», — зазначили волонтери.

За їхніми даними, найманець у своєму профілі у соціальній мережі «розмістив безліч цікавих фото із сучасними зразками російського озброєння і техніки, які перекинуті на Донбас».

«Серед його фото є і слайд броньованого автомобиля «Тигр-М» (Газ-2330), завантажений 16 березня 2016 року. Примітно, що на дверцятах «Тигру» нанесено тактичний знак — емблему 136-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 63354, м. Буйнакськ і с. Ботліх — Дагестан) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу ВС РФ», — додали волонтери.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська розвідка назвала головні причини загибелі російських найманців на Донбасі.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?