Журналіст розповів про заборонену гру, яку Путін влаштував у Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст розповів про заборонену гру, яку Путін влаштував у Криму

Журналіст розповів про заборонену гру, яку Путін влаштував у Криму
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

 влаштував у Криму заборонену гру з силовим переділом кордонів, на яку Захід не наважився у Косово.


Про це розповів український журналіст Павло Казарін в интерв'ю ONLINE.UA.

«Крим — це історія про правила співжиття та цінності. Силовий переділ кордонів для Європи - це заборонена гра. Причому можна додавати кордони на діючу контурну карту, але не можна зтирати вже існуючі», — підкреслив він.

Журналіст переконаний, що саме з цієї причини «Косово не приєднують до Албанії, а роблять незалежним».

«До речі, саме з цієї причини Крим - це не Косово. Крим більше схожий на анексію Індонезією Східного Тимору. Анексія українського півострова Крим порушує усю світову систему співжиття», — додав Казарін.

За його словами, «якщо можна силою змінювати кордони, то це прямий сигнал для розморожування будь-яких інших "заморожених конфліктів".

«До речі, якби РФ зробила з Криму "невизнану державу" за зразком тієї ж Абхазії, то жодних санкцій би не було, а Москва виступала би посередником на переговорах між Києвом та Симферополем. Але у сьогодняшньому вигляді Крим - це вушко голки на шляху зближення Росії з Європою», — резюмував журналіст.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: В Україні є чотири ілюзії щодо Криму — журналіст Павло Казарін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?