Соратник Саакашвілі зробив різкий випад на адресу Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Саакашвілі зробив різкий випад на адресу Порошенко

Соратник Саакашвілі зробив різкий випад на адресу Порошенко

Екс-заступник генпрокурора і колишній прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе, коментуючи  обшуки в Одеській ОДА, іронічно заявив, що президент Петро Порошенко вже шкодує, що запросив в Україну таких "гіперкоррумпірованних" грузинів, соратників Саакашвілі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сакварелідзе.
"Отримавши вказівку з Києва, в результаті довгої, старанної роботи, наші доблесні правоохоронці вирішили зшити справу 2011-2012 рр проти "дуже небезпечного злочинця", екс-консула Грузії в Україні і викрити його в нібито незаконному привласненні ПДВ в той період часу. Як же шкодує напевно все-таки шановний пан Президент про те, що запросив в Україну таких "гіперкорумпованих" грузинів, соратників Саакашвілі, як люблять писати проплачені владою боти і ЗМІ", - написав він.
За його словами, замість того, щоб розслідувати справи втікачів та екс-керівників України Миколи Азарова, Віктора Януковича й ін., В ГПУ взялися за колишніх консулів.
"Вони якраз закінчили перераховувати мої штани і шкарпетки - багатство, яке я нажив всього лише за рік роботи в Україні. Після цього ГПУ і СБУ відразу ж активно взялися за колишніх консулів, відклавши "менш важливі" справи, пов'язані з Азаровим, Януковичами, Курченко, Клименко, Єфремовим, офшорами представників чинної влади і т.д. в сторону, тим самим абсолютно бездарно створивши медійний привід і слух про те, яких же корумпованих людей бере Міша собі в помічники в службу прокотола ОДА, трьох дівчат з якої з незрозумілих причин тримали на допиті до тих пір, поки їх звідти не звільнили", - зазначив Сакварелідзе.
"Чомусь усі дуже активізувалися після оголошення нами  наміру разом з нашими однодумцями створити нову і по суті першу в Україні партію з чіткою ідеологією. Якби цей ресурс витрачався на реальні злочини і справи 2011-2012 рр, репутація влади була б точно істотно більш високою, ніж вона є на сьогоднішній день", - додав він.
Нагадаємо, генпрокурор  Юрій Луценко заявив, що обшуки у колишнього грузинського дипломата Теймураза Нішніанідзе проходили на законних підставах.
У свою чергу  Міхеїл Саакашвілі зазначив, що генпрокурор Юрій Луценко й гадки не має про що говорить.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?