Російський священик виступив із закликом до війни
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський священик виступив із закликом до війни

Російський священик виступив із закликом до війни

Російський священик і колишній голова Синодального відділу по взаємодії Церкви і суспільства РПЦ Всеволод Чаплін заявив, що будь-яка війна краще, ніж поступки Росії Заходу заради зняття санкцій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook священика.
"Схоже, за останні дні наші керівні товариші остаточно сторгувалися з Заходом щодо своїх шкурних справ (тобто щодо скасування санкцій) і щодо відповідних політичних поступок. Краще будь-яка війна, ніж це", - написав він.
Чаплін вважає, що представники російської влади, у кого за кордоном перебувають родини і є майно - це вороги народу.
"І вже точно треба, нарешті, викинути з влади всіх, у кого гроші, майно та сім'ї за кордоном. Викинути за 24 години. Це - вороги народу, головні й невиправні. Це - мерзота перед Господом, і нехай суд Божий над ними, їх діточками та іншими, хто їм дорогий, буде самим нещадним. Я буду молитися про такий суд", - додав він.
Таку заяву російський священик зробив у відповідь на  слова прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова про те, що в Кремлі схвалюють бажання президента України Петра Порошенка повернути окупований Донбас.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?