Фото першого дня Савченко на свободі: купання у фонтані і зустріч зі скандальним "генералом"
Категорія
Україна
Дата публікації

Фото першого дня Савченко на свободі: купання у фонтані і зустріч зі скандальним "генералом"

Фото першого дня Савченко на свободі: купання у фонтані і зустріч зі скандальним "генералом"
Джерело:  online.ua

У свій перший день після звільнення народний депутат Надія Савченко поспілкувалася зі співвітчизниками, викупалася у фонтані і зустрілася зі скандальним "генералом" Володимиром Рубаном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку її близької подруги, львівської журналістки Ірини Юзик в Facebook.
"Надія дихає повітрям свободи і рідної землі. Адаптується, радіє сонцю. Посміхається життю. А я рада, що вперше за два роки бачу її такою. У неї відростають підрізані крила. P.S. 708 днів полону, якщо я правильно нарахувала", - написала Юзик і опублікувала фото.
Варто відзначити, що на одній з фотографій Савченко поруч з Володимиром Рубаном, який є керівником Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" і главою партії "Офіцерський корпус".
Відомий Рубан, серед іншого, тим, що 16 січня 2016 року СБУ заявила, що він поширює заяви ніби як представник СБУ, він проводив в Мінську якісь переговори щодо можливого звільнення утримуваних в Росії громадян України і нібито обговорював там ймовірність їх обміну на російських військовослужбовців, які потрапили в полон в Україні.
СБУ офіційно відзначила, що Рубану не надавалися ніякі доручення чи повноваження вести будь-які переговори про звільнення громадян України: «пан Рубан міг побувати в Мінську як приватна особа, але він ніколи не брав участі в офіційних переговорах або зустрічах». СБУ також заперечує, що Рубан є «генералом» спецслужби, про що заявляв він сам.
Нагадаємо, в мережі з'явилося відео опитування на вулицях Москви, учасникам якого ставили питання про правильність дій президента РФ Володимира Путіна в обміні української льотчиці Надії Савченко на ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.


Владимир Рубан (на фото - крайний справа)















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?