Як вуж на сковорідці: в мережі набирає популярність відео з інтерв'ю дипломата Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Як вуж на сковорідці: в мережі набирає популярність відео з інтерв'ю дипломата Путіна

Як вуж на сковорідці: в мережі набирає популярність відео з інтерв'ю дипломата Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють відео інтерв'ю постійного представника Росії і президента Володимира Путіна при ЄС Володимира Чижова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео DW, опубліковане в Youtube.
Гостра розмова була присвячена з'ясуванню причин кризи, що склалася між Росією і Заходом, правді і вимислу про анексію Москвою Криму, реаліям і міфам у російській зовнішній політиці.
У відповідь на твердження журналіста Тіма Себастіана про те, що політика Росії полягає в невизнанні власних помилок, постпред РФ при Євросоюзі заявив, що "ніхто не ідеальний" і що Росія теж робить помилки.
"Якщо озирнутися на пострадянський період, то одна з помилок, які зробила Росія, а точніше, російське керівництво того часу - це те, що вона занадто довіряла західним партнерам", - навів єдиний приклад Чижов.
Говорячи про конфлікт на сході України, Володимир Чижов спростував присутність діючих російських військовослужбовців в Донбасі. Журналіст наголосив на численних свідченнях зворотного і навів приклад затриманих в травні 2015 року на території України російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.



Спроби постпреда Росії при ЄС відповісти чітко хоч на одне питання журналіста активно обговорюють користувачі в коментарях:


Валерій

: "Викручується, як вуж на сковорідці!"


Oleg Lugovski

: "На будь-які факти можна відповісти: "Я б так не сказав", "На мою думку", "У них своя думка". А на "застереження" Путіна завжди можна через час сказати: "Ви його неправильно зрозуміли". Коротше, як каже Тім Себастіан: "Справляє він (постпред при ЄС від РФ Чижов) враження людини, якій можна довіряти?".


Andrii Dmytrenko

: "Журналісту - їх аналог оскара!"


Сергей Успеньев

: "Довести щось досвідченому російському брехуну абсолютно неможливо. Приблизно те ж саме являли собою радянські діячі".


Калистрат Тряпкин

: "Блідо... Зовсім блідо виглядає Чижов... Та й не могло бути інакше... Можна робити дурнів з допомогою російського ТБ. Але в середовищі нормальних, критично мислячих людей це не прокатує".


Андрій Поліщук

: "Брехливий представник брехливої ​​країни".


Раніше повідомлялося, що

лідери "Великої сімки" на саміті в Японії заявили, що готові посилити санкції проти Росії через її дії в Україні, якщо РФ не буде виконувати Мінські угоди

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?