Бойовики ДНР заявили, що їх визнали у Франції
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР заявили, що їх визнали у Франції

Бойовики ДНР заявили, що їх визнали у Франції
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  заявили, що їх журнал «Вісник Інституту цивільного захисту Донбасу» отримав унікальний стандартний серійний номер (ISSN), який їм присвоїв Міжнародний центр ISSN в столиці Франції Паріжі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу так званого "міністерства освіти і науки ДНР".
«Міжнародний центр в Парижі за підтримки ЮНЕСКО та уряду Франції зареєстрував у ISSN-регістрі на постійній основі друковану та онлайн-версії нашого журналу, присвоївши їм номера ISSN 2415-7392 і ISSN 2415-7406 відповідно», - пишуть сепаратисти.
Система ISSN застосовується в більш ніж в 130 країнах світу. Використання цифрового коду ISSN дозволяє вести пошук інформації про видання в автоматизованих системах на міжнародному рівні.
Крім того, бойовики неодноразово мимоволі визнавали "республіку" частиною України.
Наприклад, так зване "міністерство внутрішніх справ" невизнаної ДНР видало "документ", в якому вони керуються законами України.
Також ватажок ДНР Олександр Захарченко під час зйомок пропагандистського сюжету для місцевого телебачення обмовився і визнав, що Донбас - це Україна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?