У соцмережах шукають винуватця резонансного ДТП в Києві: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У соцмережах шукають винуватця резонансного ДТП в Києві: опубліковані фото

У соцмережах шукають винуватця резонансного ДТП в Києві: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі просять допомоги в пошуку винуватця дорожньо-транспортної пригоди біля станції метро Арсенальна в Києві, в результаті якої сильно постраждала дівчина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Георгія Логвинського в Facebook.
"За інформацією свідків, учасником ДТП був джип паркетник білого або сірого кольору. У нього розбита фара (осколок фари прорізав живіт дівчини), на місці зупинився хундай, який бачив ДТП і втік з місця. Його зафіксували на фото, номер не розбірливий", - пише він.
"Хто може розібратися на фото прошу допомоги. Прохання до всіх звернути увагу на вище зазначені машини на вулицях. Звичайно, сподіваюся, скоро можна буде по камерах встановити, хто це, однак упевнений, що раптом виявиться, що ніхто не пізнає того, хто був за кермом, або взагалі виявиться, що якраз машину викрали за 5 хвилин до цього", - додав Логвинський.
Поки запис набрав всього 137 перепостів.
"Прошу, хто може обробити фото Хунда - допоможіть", - просить Логвинський. У коментарях відгукнулися небайдужі люди.



Раніше в Києві сталася масштабна ДТП з інкасаторами і вантажівкою.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?