Український письменник зробив несподіване зізнання про Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український письменник зробив несподіване зізнання про Євробачення

Український письменник зробив несподіване зізнання про Євробачення
Джерело:  Укрінформ

Український прозаїк та поет, автор концептуального журнального проекту "Четвер" Юрко Іздрик заявив, що Україна на пісенному конкурсі Євробачення-2016 повинен був представляти SunSay.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Український поет в одному з інтерв'ю висловився з приводу Євробачення і перемоги Джамали:
"Я не мав можливості дивитися Євробачення, тому що був у турі. Але я взагалі не дивлюся телебачення, тим більше Євробачення. Єдине, що я можу сказати і цим, можливо, викличу гнів у багатьох, я був прихильником того, щоб Україну представляв SunSay (Сансей), а не Джамала. Ось мені здавалося, що це крутіше", - заявив Іздрик.
Також прозаїк згадав, що рівень Євробачення в цьому році досить невисокий:
"Але з іншого боку, рівень самого Євробачення настільки невисокий, що і Джамала, і Сансей - значно крутіше виконавці, ніж потрібно для цього конкурсу. З Євробачення дуже давно, ще за часів мого дитинства, вийшла одна нормальна група - ABBA. Більше не пам'ятаю в історії цього конкурсу нічого, що було б пропорційно з цим", - додав письменник.
Іздрик висловився і про те, що SunSay активно гастролює по Росії.
"Слухайте, мене це абсолютно не гребе! І те, що він говорить, мене не гребе! Я слухаю його як музиканта. А те, що він говорить... вибачте, я послухаю розумних людей, які говорять. Він - поет. І він співає так, як співає тут ніхто. Єдина людина, яка співає в соул кириличний текст (нехай там російський) і робить це настільки перфектно - це Сансей", - заявив прозаїк.
"Джамала прекрасна по-своєму, безумовно. Але мені, моїм музичним смакам більше відповідає те, що роблять "П'ятниця" і Санс", - додав Юрій.
Нагадаємо, українська співачка Джамала перемогла на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?