Бойовики ДНР збили безпілотник ОБСЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР збили безпілотник ОБСЄ

Бойовики ДНР збили безпілотник ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 27 травня, вранці на південно-західній околиці окупованої Горлівки бойовики так званої ДНР збили безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, що виконував спостереження з метою контролю режиму тиші уздовж лінії розмежування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр АТО.
"Представники СММ ОБСЄ підтвердили втрату зв'язку з літальним апаратом. У той же час підрозділи сил АТО, які несуть службу в цьому районі, бачили розрив в повітрі над територією, контрольованою бойовиками", - йдеться в повідомленні.
У штабі АТО підкреслили: цей випадок є черговим підтвердженням того, що незаконні збройні формування продовжують перешкоджати роботі міжнародних спостерігачів.
"Перед тим, як почати роботу на тій чи іншій ділянці, представники ОБСЄ попереджають про це обидві сторони конфлікту. А приналежність самого БПЛА до СММ ОБСЄ легко розпізнається по конструкції і нанесеним на нього розпізнавальним знакам", - додали в штабі.
Нагадаємо, бойовики так званої ДНР вивели з ладу обладнання СММ в районі Донецького аеропорту, а в Донецьку камери відключили від живлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?