Фанати "Новоросії" зажадали покарання для "голосу" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Фанати "Новоросії" зажадали покарання для "голосу" Путіна

Фанати "Новоросії" зажадали покарання для "голосу" Путіна
Джерело:  online.ua

Шанувальники так званої "Новоросії" збирають підписи під петицією до президента Росії Володимира Путіна з вимогою звільнити його прес-секретаря Дмитра Пєскова через його слова про згоду з позицією президента України Петра Порошенка повернути окупований Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на петицію.
"Хто такий Пєсков, щоб розпоряджатися долею мільйонів жителів Донбасу? Ми, жителі ДНР і ЛНР, кров'ю відстояли свою незалежність! Ми не відмовилися від ідеї створити велику Новоросію! Ми віримо в підтримку Володимира Путіна! Ми не дозволимо прес-секретарю Президента РФ зливати вільний Донбас. Закликаємо негайно відправити зрадника Пєскова у відставку! Підпиши петицію до Президента РФ Володимира Путіна!", - йдеться в тексті.
Станом на 12.30 п'ятниці, 27 травня, підписалися під петицією 49 осіб. Відзначимо, що допускаються до розгляду в парламенті тільки ті громадські ініціативи, які зберуть не менше 100 тисяч підписів в інтернеті.




Раніше обурення словами Дмитра Пєскова висловив і російський священик Всеволод Чаплін, заявивши, що будь-яка війна краще, ніж поступки Заходу з боку Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?