Їх там немає: у Путіна відповіли на заяву "Великої сімки"
Категорія
Світ
Дата публікації

Їх там немає: у Путіна відповіли на заяву "Великої сімки"

Їх там немає: у Путіна відповіли на заяву "Великої сімки"

Заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков в традиційному дусі президента Володимира Путіна відповів на рішення "Великої сімки" продовжити санкції проти Росії до виконання Мінських домовленостей і посилити їх, якщо буде потрібно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Не дивує, що так звана "Група семи" вчергове посилає сигнали з санкційної тематики на нашу адресу. Ситуація парадоксальна. Вона значною мірою абсурдна, оскільки умовою скасування санкцій учасники цієї структури називають виконання Росією Мінських угод. З цього приводу слід зазначити , що вимоги про виведення так званих іноземних військ з Донбасу не мають ніякого відношення до реальності, тому що ніяких іноземних військ на території Донбасу за визначенням немає", - сказав Рябков в Раді Федерації.
При цьому заступник глави МЗС РФ відкинув вимогу "Великої сімки" відновити контроль на українсько-російському кордоні на Донбасі.
"Вимога друга, яку до нас висувають в частині відновлення контролю Києвом за всіма ділянками кордону з Росією, записана в Мінських угодах як заключний етап їх виконання. Тобто в черговий раз "Група семи" і її лідери ставлять віз попереду коня і ігнорують очевидні речі, які потрібно адресувати українській владі, тому що саме вона не виконує Мінські угоди", - заявив він.
Нагадаємо, президента Росії Володимира Путіна вже третій рік поспіль не запросили на саміт країн "Великої сімки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?