Екс-солістка "ВІА Гри" знову розлучилася з відомим хореографом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-солістка "ВІА Гри" знову розлучилася з відомим хореографом

Екс-солістка "ВІА Гри" знову розлучилася з відомим хореографом
Джерело:  online.ua

Колишня учасниця групи ВІА Гра українська співачка Анна Седокова заявила про своє розлучення зі своїм коханим, танцюристом Сергієм Гуманом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Анна виклала в своєму мікроблозі фото, де вона сумна їде в машині, і розповіла, що розлучилася з Сергієм:
"Мені дуже складно жити на три міста. Мені складно рвати своє серце на частини. Розриваючись між любов'ю, дітьми і роботою, від мене самої залишається дуже мало. Ми розлучилися з Сергієм. Це правда. І так само правда про те, що в моєму серце завжди буде наша музика... Любов не живе три роки. Вона живе вічно!" - підписала знімок Седокова.


Відзначимо, що 33-річна співачка і хореограф розійшлися вже вдруге. Раніше Ганна і Сергій деякий час перебували у відносинах, однак влітку 2015 року вони оголосили про своє розлучення. І через півроку пара знову возз'єдналася.
Як повідомляв ONLINE.UA, дружина Джонні Деппа, актриса Ембер Херд подала на розлучення всього після 15 місяців спільного життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?