У Росії розповіли, у що зараз свято вірить Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, у що зараз свято вірить Путін

У Росії розповіли, у що зараз свято вірить Путін
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін вірить, що через два роки економічна ситуація в РФ відновиться.
Про це російський публіцист, драматург і блогер Володимир Голишев розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Так Голишев порівняв становище в Росії і в сусідніх пострадянських державах зі схожими авторитарними лідерами.
"Білорусь і Казахстан - відбулися держави, мають виразний образ майбутнього, загальну перспективу. Їх керівники просто застрахувалися від несподіванок, тому що сьогодні почуваються впевнено. У керівництва РФ все навпаки. Путін неодноразово озвучував "оптимістичну мантру" про те, що через два роки в Росії "почнеться економічне зростання", через два роки "ситуація на сировинних ринках зміниться на користь Росії". І таке інше", - говорить він.
"Точно так само в "жирні роки" в Кремлі чекали нафту по 200-250 доларів, а Путін в Німеччині жартував:" Куди ви подінетеся без нашого газу? Дровами будете грубки топити? Так за дровами теж у Сибір треба їхати!" Це дуже характерна для "ленінградського підворіття" риса - свято вірити в свої мрії. Зараз вони мріють про те, що через два роки все відновиться", - додав Голишев.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Кремль волнуется и ждет "Майдана", а Крым уже ненавидят — российский публицист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?