З'явилося відео дуже жорстоких слів Савченко про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилося відео дуже жорстоких слів Савченко про Путіна

З'явилося відео дуже жорстоких слів Савченко про Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, де народний депутат Надія Савченко на своїй першій прес-конференції після повернення в Україну називає президента Росії Володимира Путіна гнидою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео каналу 112-Україна.
"Мені часто ставлять питання чомусь про Путіна... Я можу вам сказати тільки ту думку, яку показують по російському телебаченню про Путіна, що з нього роблять для російського споживача ЗМІ. Не знаю, як це сприймає російський споживач, я, наприклад, це сприймаю так - це дуже негарна людина, ні фізично, ні всередині. Якщо не говорити класичне слово "Путін - х * ло", кожній людині даються якісь "клички", до людини вони пристають, бо якось схожі . Якщо не говорити таке слово, то є ще одне - "гнида". Є воша, а є гнида, ось я Путіна бачу поки як гниду", - сказала Савченко.
Вона додала, що це її перше візуальне враження від російського президента.
"Щодо нього як політика, знову таки, судячи з російського телебачення, то він Бог, він може все. Чи робить він крок назад? Я вам точно скажу, що це людина не слабка, і роблять його не слабким. Потрібно усвідомлювати, з ким будеш мати справу. Решту покаже час", - зазначила нардеп.



Раніше Надія Савченко назвала умови, за яких погодилася б піти в президенти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?