У Джонні Деппа прокоментували його розлучення з молодою дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Джонні Деппа прокоментували його розлучення з молодою дружиною

У Джонні Деппа прокоментували його розлучення з молодою дружиною
Джерело:  online.ua

Адвокат голлівудського актора Джонні Деппа прокоментував чутки про рішення пари розлучитися. За його словами, актор не буде нічого говорити, тому що це був дуже короткий шлюб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
В американському журналі про знаменитостей з'явився офіційний коментар Джонні Деппа. Представник актора підкреслив, що з огляду на короткотерміновість цього шлюбу і недавню смерть матері, артист нічого не пояснюватиме.
"Джонні не реагуватиме на жодну непристойну недостовірну історію, чутки, дезінформацію і відверту брехню", - заявив прес-секретар. Також він висловив надію, що "розірвання цього короткого шлюбу скоро вирішиться".
Нагадаємо, дружина відомого голлівудського актора, кінорежисера, сценариста і продюсера Джонні Деппа, актриса Ембер Херд подала на розлучення всього після 15 місяців спільного життя.
Варто відзначити, Депп і Херд познайомилися в 2011 році на зйомках фільму "Ромовий щоденник". У лютому 2015 року вони офіційно оформили свої стосунки, реєстрація шлюбу відбулася у їхньому будинку в Лос-Анджелесі.
Також як повідомлялось на ONLINE.UA, колишня учасниця групи "ВІА Гра" українська співачка Анна Седокова заявила про своє розлучення зі своїм коханим, танцюристом Сергієм Гуманом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?