Сімеоне розповів, як перемогти "Реал" у фіналі Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Сімеоне розповів, як перемогти "Реал" у фіналі Ліги чемпіонів

Сімеоне розповів, як перемогти "Реал" у фіналі Ліги чемпіонів
Джерело:  UEFA

Головний тренер мадридського "Атлетіко" Дієго Сімеоне не збирається підлаштовуватися під тактику "Реала" у фінальному матчі Ліги чемпіонів, який відбудеться 28 травня в Мілані.
Про це він заявив під час на передматчевій прес-конференції на "Джузеппе Меацца".
ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів РЕАЛ - АТЛЕТІКО, починаючи з 21:00.
ДИВІТЬСЯ: "Реал" показав, як готується до фіналу Ліги чемпіонів: опубліковані фото і відео
"Матч буде дуже напруженим, рівним, особливо спочатку. Завдяки наявності Каземіро, суперник вміло перебудовується при втраті м'яча і нарощує оборонний потенціал. Той, хто виграє двобій в півзахисті на ранній стадії, отримає перевагу. "Реал" з урахуванням високої техніки футболістів, можливо, дозволить собі грати більш відкрито, а наш клуб, гравці, створений нами колектив раз по раз придумують себе заново. Це найцінніше в цьому клубі. Всі працюють над тим, щоб розвиватися, і це життя - ти працюєш, працюєш, працюєш, і в результаті досягаєш бажаного. Мені подобається нести історію на своїх плечах. Мені подобається тиск. Мене влаштує тільки перемога", - сказав Сімеоне.
ЧИТАЙТЕ: Де дивитися фінал Ліги чемпіонів Реал - Атлетіко: розклад трансляцій

Наставник "Атлетіко" зазначив, що брати участь у фіналі - фантастика, але виграти його - ще краще.
"Це змушує тебе мріяти про те, щоб знову пережити такий момент. Звичайно, це непросто. Потрібно вміти зібратися, постійно прагнути до прогресу, перебудовувати склад, не втрачаючи в самовіддачі, зберігати свої цінності і любов до роботи. Якщо ти продовжуєш старанно працювати, то можеш домогтися багато чого", - заявив коуч "матрацників".



Сімеоне сповнений оптимізму (фото - uefa.com)
Сімеоне підкреслив, що обидві команди гратимуть у свій футбол.
"Реал" не сильно змінився з 2014 року, ми змінилися більше, але зберегли структуру. Каземіро робить "Реал" куди більш небезпечним на контратаках. Так ця команда діяла в півфіналі з "Манчестер Сіті". Багато хто вважає це неправильним, але не я. По ходу матчів бувають різні ситуації, але якщо надати "Реалу" простір, він стає вкрай небезпечний", - вважає Сімеоне.

ЧИТАЙТЕ: Фінал Ліги чемпіонів судитиме электрик
Як повідомляв ONLINE.UA, букмекери вважають "Реал" фаворитом фіналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?