Гучний компромат від СБУшника: з'явилася реакція НАБУ та соцмереж
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучний компромат від СБУшника: з'явилася реакція НАБУ та соцмереж

Гучний компромат від СБУшника: з'явилася реакція НАБУ та соцмереж

У Національному антикорупційному бюро України отримали документи з «чорною бухгалтерією» Партії регіонів,  передані генералом СБУ Віктором Трепаком, який нещодавно звільнився з посади одного з керівників спецслужби.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНИАН.

Як заявив директор НАБУ, детективи бюро ще не вивчали отриманих документів.

"Вчора отримали ці матеріали", — підтвердив Ситник.


Він також зазначив, що, за попередніми даними, у отриманих документах містяться розписки про отримання грошей від керівництва Партії регіонів окремими державними чиновниками.

Кримінальні справи поки що не порушувались.


Тим часом, на заяви генерала Трепака вже відреагували у соцмережах.


Так,  архієпископ Української православної церкви Київського патріархату Євстратій Зоря написав у своєму Facebook, що в нього є передчуття: матеріали генерала Трепака "стануть початком нового етапу в українській політиці, подібно до того, як вододілом стало вбивство Гонгадзе - касетний скандал. Чи відмова від асоціації - побиття на Майдані у ніч на 30.11.13".


"Хай з Божою допомогою звершаться катарсіс (очищення) та крізіс (суд). А усім, хто буде рухати цю справу до справедливого завершення - щиро бажаю успіху", - додав він.


У свою чергу, відомий український журналіст Валерій Калниш  переконаний, що компромат Трепака «крутіший офшора Петра Порошенка буде», а у коментарі до цього повідомлення від імені В'ячеслава Панова  зазначено, що, «виходячи з інтерв'ю, вже можна зрозуміти, чому, наприклад, генпрокурори змінюються, а нікого не посаджено, чому гальмуються серйозні реформи, чому на кожному кроці саботаж і т.д., "реформатори"- то наші з ніг до голови замазані».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Віктор Трепак запевнив, що його матеріали пояснюють, чому  лідери опозиції під час Майдану змогли домовитись з екс-президентом Віктором Януковичем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?