Загроза не тільки на Донбасі: глава Генштабу розповів, чи нападе Росія
Категорія
Україна
Дата публікації

Загроза не тільки на Донбасі: глава Генштабу розповів, чи нападе Росія

Загроза не тільки на Донбасі: глава Генштабу розповів, чи нападе Росія

Росія представляє військову загрозу Україні не тільки на Донбасі.


Про це заявив  начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю  УНІАН.


Муженко пояснив, що в окупованому Криму РФ нарощує військову присутність, удосконалює інфраструктуру, проводить навчання, розгортає на кордоні з Україною нові військові частини і нові бази, формує потужні об'єднання.


"Є ряд серйозних загроз не тільки на південно-східному, а й на інших напрямках. На сьогодні ми розглядаємо кілька сценаріїв, в тому числі, можливість широкомасштабної агресії по відношенню до України. І ми до цього готуємося, відпрацьовуємо відповідні плани, проводимо підготовку військ , відновлюємо озброєння і так далі", - розповів глава Генштабу.


"Це дуже поганий сценарій, але ми змушені, ми повинні його розглядати, обробляти, проводити відповідні навчання, для адекватного реагування на цю загрозу", - додав Віктор Муженко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Віктор Муженко публікував фотографії навчань розвідників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?