Ватажок бойовиків вибухнув маренням про Савченко та українську армію: опубліковані відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок бойовиків вибухнув маренням про Савченко та українську армію: опубліковані відео

Ватажок бойовиків вибухнув маренням про Савченко та українську армію: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко в черговий раз вразив нісенітницями про українську армію і пригрозив  українській льотчиці Надії Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські відео-канали.


Олександр Захарченко заявив, що незаконно  засуджену в Росії українку Надію Савченко, яка лише недавно повернулася в Україну, вб'ють як тільки вона з'явиться на лінії фронту на Донбасі.


"Те, що сюди їхати Савченко не варто, - теж правда. Оскільки для Києва мертва Савченко набагато вигідніша, ніж жива. Ось дивіться, зараз вона повернулася, примудрилася обізвати Тимошенко (Юлія Тимошенко, - лідер фракції "Батьківщина", - ONLINE.UA ) кремлівської шл***ю, згоден повністю. Але насправді Савченко, - бомба уповільненої дії, і будь-яку спробу Надії Савченко приїхати на Донбас Україна використовує, щоб її вбити. - зазначив ватажок ДНР. - Ось тоді вона стане національним героєм, до її могилі прийдуть тисячі шанувальників фашистів, і в усьому цьому, природно, звинуватять нас. Тому, якщо Савченко сюди приїде, піде на лінію фронту то ми її приб'ємо. Чесно, щоб, коли нас звинуватять в її вбивстві, було б не так прикро".



Також ватажок бойовиків ДНР підкреслив, що бойові дії на Донбасі не припинялися, і заявив про нібито масштабну підготовку українських військовослужбовців до активних дій: "Вважаю, що Україна знаходиться на роздоріжжі, і, якщо Петро Порошенко прийме силовий сценарій, то я думаю, що бойові дії повторяться".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Захарченко заявив про відмову проводити вибори на Донбасі за правилами українського уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?