Бойовик Стрєлков знову зібрався «захищати росіян» за межами РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков знову зібрався «захищати росіян» за межами РФ

Бойовик Стрєлков знову зібрався «захищати росіян» за межами РФ

28 травня в Москві  екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін  опублікував "Політичну декларацію загальноросійського національної руху".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.


Відзначається, що члени цієї організації виступають за "набуття російською нацією контролю над політичною системою, національним капіталом і інформаційними ресурсами Росії" і "відродження Росії як російської національної держави, що служить інтересам російської нації".


У тексті, опублікованому на сайті руху "Новоросія", йдеться, що учасники загальноросійського національної руху борються за права, свободи та інтереси росіян, які проживають в інших державах і "страждають від дискримінації".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Ігор Стрєлков-Гіркін заявив названі ватажком бойовиків Олександром Захарченко умови возз'єднання ДНР з Україною просто нездійсненні.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?