У Росії розповіли, чим Порошенко відрізняється від Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, чим Порошенко відрізняється від Путіна

У Росії розповіли, чим Порошенко відрізняється від Путіна
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко  разюче відрізняється від  президента Росії Володимира Путіна  яскравою біографією і досягненнями.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий російський публіцист, драматург і блогер Володимир Голишев.


Публіцист зазначив, що у "Путіна за спиною голий зад генпрокурора Скуратова (екс-генпрокурора РФ, проти якого був використаний секс-компромат, - ONLINE.UA) - головний і єдиний путінський політичний крок на федеральному рівні. Він був тоді директором ФСБ. Ні до, ні після Путіна порно-компромат на телебаченні не з'являвся. Всі інші звершення цього непоказного провінціала, тісно пов'язаного з тамбовського злочинного угруповання, можуть послужити підставою для цілого букета кримінальних справ".


У той же час, за спиною у Петра Порошенка власна бізнес-імперія. "Причому в її основі кондитерські підприємства світового рівня, а не распільно-відкатні схеми, як у українських олігархів (Ахметова, Коломойського, Фірташа та ін.). Порошенко - далеко не найбагатший громадянин в Україні, але при цьому найбільший її платник податків! При цьому, він провів майже 20 років у вищій лізі української політики - і у владі (МЗС, Радбез, Мінекономіки), і в опозиції, і на двох Майданах. Такою яскравою і змістовної біографії не було у Єльцина і Горбачова, не те, що у Путіна! Порошенко став до штурвалу в критичний момент: країна здавалася практично без бою, Захід був схильний визнати Україну "зоною законних інтересів Росії", а війну на Донбасі - "громадянським конфліктом", - підкреслив Володимир Голишев.


"Те, чого домігся Порошенко за два роки - диво. Друге диво - то, як мало його цінують в Україні. Не втомлююся цьому дивуватися! Але ж політичний ландшафт тут - як з фільмів Кустуріци або Гая Річі. Місцеві політики - просто якісь ходячі карикатури його розв'язку зараз скажемо, людей штибу Корбана і Коломойського я не бачив з 90-х років ХХ століття. І український парламент - продажний і галасливий, як бордель в порту", - резюмував блогер.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Частина Росії здають Китаю, а Обама зробив з Путіна" лоха "- публіцист з РФ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?