В "Правому секторі" попередили про "криваву кашу" в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Правому секторі" попередили про "криваву кашу" в Києві

В "Правому секторі" попередили про "криваву кашу" в Києві
Джерело:  online.ua

"Правий сектор" спільно з Організацією українських націоналістів (ОУН) заявили про "криваву кашу", яку можуть влаштувати в Києві на фестивалі секс-меншин 12 червня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря ПС Артема Скоропадського.


"Наші колеги з руху ОУН виступили з жорсткою заявою з приводу гей-параду в Києві. Якщо коротко, то 12 червня в Києві буде кривава каша. У організаторів ходи ще є час відмовитися від її проведення", - написав він.


Також Скоропадський привів текст заяви ОУН, в якому наводяться цитати з Біблії і нагадується, що "Господь відвертається від грішників, мужеложників, лесбійок, скотоложників". На думку членів ОУН, погодитися з маршами і фестивалями ЛГБТ означає увійти в число грішників і тих, хто їх покриває.


"Ні, ми не будемо спокійно дивитися, як країну, за яку ми віддавали свою кров на численних фронтах, підлими методами гібридної війни руйнують з тилу в мирній столиці. Мужеложники грішать не тільки в своїх сексуальних збоченнях - навчені чинити один гріх, часто схильні здійснювати та інші: гординя, зарозумілість, марнославство і честолюбство, заздрість, лжесвідчення, брехня, відсутність поваги до батьків і близьких, скупість і блуд - ось лише сама диявольська суміш, випинання якої содоміти називають парадом псевдо-рівності", - йдеться в тексті повідомлення.


"Кого будуть рівняти на цьому шабаші? Аморальних виродків, блазнів, дегенератів і людей, що мають честь і гідність, повагу, любов до ближнього, фронтовиків, які віддали своє життя і здоров'я, захищаючи мир і спокій країни? - Також сказано в тексті звернення ОУН. - Батальйон ОУН не дасть змішати українців з гумусом, ми не допустимо підміни понять, коли людську ницість і перекручення називають боротьбою за свободу в Україні, а справжніх борців за свободу і мир забувають і садять до в'язниць. Ми закликаємо вийти 12 червня і підтримати нашу позицію, не дати содомітській заразі поширитися по вулицях Києва і всієї України".


Як повідомляв ONLINE.UA,  прихильники руху "Правий сектор" закликали мера Києва Віталія Кличка заборонити проведення ЛГБТ-фестивалю в столиці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?