У Харкові пограбували колишнього міністра: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

У Харкові пограбували колишнього міністра: опубліковано фото

У Харкові пограбували колишнього міністра: опубліковано фото

Колишній міністр аграрної політики і продовольства, екс-керівник харківського відділення  партії ВО «Свобода» Ігор Швайка  заявив про пограбування своєї машини і втраті планшету з важливими даними.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

«Сьогодні розбили заднє скло автомобіля, запаркованного на площі Павлівський, поки ми з дружиною прогулювались на лодці», — повідомив він.

Також екс-міністр додав, що він викликав поліцію і поїхав з місця пригоди, не дочекавшись правоохоронців, через 50 хвилин після виклику.

«Поліція з'явилася лиш через півтори години після виклику», — зазначив Швайка.


Крім того, екс-міністр опублікував фото пограбованої машини.


При цьому він повідомив, що «до змісту моїх публікацій таки хтось з вкраденого планшету доліз: пропали світлини і відео, завантажені за останні три години».

Пізніше Швайка повідомив, що хтось намагається зламати його облікові записи у соцмережах.

«Кілька разів хтось намагався залізти у мій і дружини облікові записи. Звичайні злодюжки так не роблять. Так роблять ті, хто хоче отримати якусь інформацію. Цікаво, як буде розслідуватися моє повідомлення, зроблене сьогодні в поліцію...», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ігоря Швайку підозрювали в організації безладів біля стін Верховної Ради  і певний час він утримувався під вартою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?