Грошей немає, але Путін не зміниться - російський економіст дав прогноз
Категорія
Економіка
Дата публікації

Грошей немає, але Путін не зміниться - російський економіст дав прогноз

Грошей немає, але Путін не зміниться - російський економіст дав прогноз
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін не піде на політичні поступки через санкції Заходу, незважаючи на економічну кризу в його країні.
Таку думку висловив в інтерв'ю ONLINE.UA російський економіст Владислав Іноземцев.
Зокрема, коментуючи гучну кримську заяву прем'єра РФ Дмитра Медведєва про те, що грошей на індексацію пенсій у Росії немає, він сказав: "Зі слів Медведєва сміються, але я не думаю, що хтось думає про санкції в якості причини відсутності індексації пенсій".
"У Росії вважають, що Захід шкодить Росії. Люди кажуть, що санкції ні на що не впливають, але ось Захід в цілому, його "агресивність", змушує нас (РФ, - ред.) більше витрачати на оборону. Не думаю, що санкції пов'язують з пенсіями", - пояснив Іноземцев.
Також він дав прогноз про те, що політика Путіна не зміниться: "Є економічні проблеми. Якщо він їх бачить, то він готовий торгуватися, придумувати хитрі методи, підкуповувати олігархів, забезпечувати додаткові переваги своїм друзям, які виявилися під санкціями".
Водночас, за словами економіста, політичними важелями на позицію Путіна, наприклад, щодо анексованого Криму, вплинути можна.
Про те, як це можливо, і багато іншого читайте в інтерв'ю Владислава Іноземцева ONLINE.UA найближчими днями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?