Могли ж і вбити: російський блогер розповів, як його атакували у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Могли ж і вбити: російський блогер розповів, як його атакували у Києві

Могли ж і вбити: російський блогер розповів, як його атакували у Києві

Відомий російський блогер Рустем Адагамов, якого облили кефіром у Києве, розповів подробиці інциденту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«Зустріч з читачами пройшла відмінно. Прийшли приємні, інтелігентні люди, ми поговорили про різне», — повідомив він, коментуючи свою зустріч, раніше призначену в одному з київських кафе.

За словами Адагамова, який довгий час живе у Празі, «на виході з хінкальної ззаду підбігло кілька хлопчаків у адідасі і облили мене кефіром".


«Київ добре місто — могли ж і покалічити, чи вбити. Так що дякую! Я давно так не сміявся», — написав він.



Крім того, блогер додав: «До речі, коли стояв ловив таксі, тут же під'їхала міліція в цій новій чорній формі, і, дивлячись на мій піджак, запитала, чи не потрібна допомога. Посміялись разом із ними».


«P.S Хлопці, в мене після цього нічого не змінилось ні до Києва, ні до України. Я просто побоювався ножа в печінку. Нічого, вижив», — резюмував він.


Варто зазначити, що у мережі продовжують активно згадувати Адагамову його висловлювання про Україну.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Рустем Адагамов показав свої фото з Параду вишиванок і зізнався, що так і не побачив фашистів, обіцяних російською пропагандою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?