Савченко посміялася над ватажком ДНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко посміялася над ватажком ДНР: з'явилося відео

Савченко посміялася над ватажком ДНР: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Народний депутат Надія Савченко посміялася з  заяви ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченко з погрозами "шльопнути" її на лінії розмежування.
Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
"Мене лякає світ фейковий інформації. ЗМІ - це взагалі страшна річ. Я не можу сказати, що він сказав саме це і не спотворили ці слова. Я не вірю, коли мені хтось каже, що нібито ця людина така. Поки я не почую, як людина сказала, я не повірю. Якщо він сказав саме так, то я скажу, що він виглядає смішно. Це нісенітниця. Я б просто з ним посміялася. Навіть з ним посміялася. Якось на це реагувати я не бачу сенсу . Якби він тут стояв і шльопав, я б реагувала. Мене це не хвилює", - сказала Савченко під час інтерв'ю ТСН.Тиждень.
Нагадаємо, Захарченко раніше заявив, що Савченко є міною уповільненої дії, і будь-яку її спробу приїхати на Донбас Україна використає для того, щоб убити льотчицю.
"Савченко сюди їхати не варто, це точно правда, тому що для Києва мертва Савченко набагато вигідніше, ніж жива. Якщо Савченко сюди приїде, відразу моя маленька порада, (вона) виходить на лінію фронту, ми її шльопнемо, чесно. Щоб потім, коли нас будуть звинувачувати, що ми її вбили, не так було прикро", - сказав ватажок бойовиків.



Раніше повідомлялося, що  президент України Петро Порошенко розповів про переговори і домовленості щодо звільнення Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?