Очевидець згадав про безумців і нацистів, які почали війну в Донецьку: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Очевидець згадав про безумців і нацистів, які почали війну в Донецьку: опубліковані фото і відео

Очевидець згадав про безумців і нацистів, які почали війну в Донецьку: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Журналіст і блогер Денис Казанський, який став очевидцем початку війни в Донецьку, згадав, які люди починали заворушення в місті в березні 2014 року.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"До Донецька почала активно з'їжджатися всяка наволоч, засвічена по політичних акціях або кримінальних справах в Росії - євразійці, скінхеди, нацисти", - говорить Казанський.


"Приїхав активіст "Іншої Росії", нацбол Ростислав Журавльов, соратник Лимонова. Хвалився: "Ми захопили облраду!", - розповів журналіст.



Олексій Худяков


Також приїхав Олексій Худяков, якого на російських телеканалах чомусь називали "російський журналіст". "Насправді - звичайний нацик. У Москві він очолював організацію "Щит Москви", учасники якої боролися з нелегальними мігрантами, а кажучи просто - "мочили чорних". Прославився акцією: штурм в'єтнамського гуртожитку, виламування дверей зі стріляниною і різаниною.



Потім Худякова посадили, але швидко вийшов за амністією, ось - сплив в Донецьку", - говорить Казанський.



"Євразієць" Олександр Проселков приїхав, зробив навіть кар'єру - став "заступник міністра закордонних справ ДНР". Влітку вбили свої ж казаки, розстріляли під Краснодоном десь на трасі.



"І, як зазвичай - міські божевільні. В березні-квітні в Донецьку віджигав "Чорний Ленін" з Латвії, нацбол, темношкірий Айо Бенес, потім його вислали. Верещав, реготав зі сцени в якийсь вушанці: "Яценюк хоче закрити всі шахти і використовувати їх для зберігання радіоактивних відходів з усього світу!"



Тобто приїжджає негр з Латвії і агітує за "русскій мір", за "Новоросію"! Люди улюлюкали. Взагалі, мітинги в Донецьку - це була вакханалія божевільних. Бабця читала вірші про Тимошенко, Турчинова, Ляшка з матюками.



Приїжджав Мозговий (один з ватажків ЛНР, був убитий в 2015 році, - ONLINE.UA) - я вважав його клоуном, бо він таким гучним співочим голосом з трибуни тягнув: "Юго-Восток - це Росія!".


Дичина - справжня фантасмагорія. Як це могло вилитися в щось серйозне?! Ці люди категорично були нездатні до якого-небудь творення. Вони внесли пекельний деструктив. Ця божевільна юрба може громити, палити, когось убити - але створити якийсь порядок ці люди були однозначно не здатні.


І громити почали. Пам'ятаю, на сімейну пару напали - у тих в машині був прапорець Євросоюзу. Розбили машину, порізали колеса", - згадує журналіст.


Повний текст інтерв'ю

читайте на ONLINE.UA: За "Новороссию" агитировал "черный Ленин", а без Стрелкова все умерло бы — Денис Казанский о начале ДНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?