Путінський пропагандист здивував старою промовою проти анексії Криму: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист здивував старою промовою проти анексії Криму: з'явилося відео

Путінський пропагандист здивував старою промовою проти анексії Криму: з'явилося відео

У мережі згадали, як один з головних пропагандистів президента Росії Володимира Путіна актор і журналіст Володимир Соловйов виступав проти анексії Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Віталія Портникова.
29 листопада 2013 року, за три місяці до анексії Росією Криму, Соловйов під час моновистави заявив, що "повернення" півострова не може обговорюватися.
"А як ви собі це уявляєте? По-перше, немає жодної юридичної підстави. А навіщо вам Крим? Навіщо повертати Крим? Коли ми говоримо "Хрущов віддав, давайте повернемо", але Хрущов адже віддав абсолютно легітимно, були законодавчі акти. Якщо ми раптом говоримо це, значить, війна. Ви хочете воювати з Україною? Скільки українських і російських життів ви готові покласти на те, щоб захопити Крим, який давно вже став територією кримських татар", - говорив Соловйов.
"Вони просто коливаються разом із генеральною лінією. Це функції, а не журналісти", - зазначив Портников.


Раніше повідомлялося, що відомий пропагандист Дмитро Кисельов назвав екс-генсекретря НАТО Андерса Фог Расмуссена, призначеного президентом України Петром Порошенком своїм новим позаштатним радником, придуркуватим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?