На росТБ у прямому ефірі розвінчали міф про "російський" Крим: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На росТБ у прямому ефірі розвінчали міф про "російський" Крим: з'явилося відео

На росТБ у прямому ефірі розвінчали міф про "російський" Крим: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

У ході прямого ефіру на пропагандистському телеканалі НТВ російський журналіст Орхан Джемаль розвінчав міф про "російську більшість"Криму, окупованого Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео програми в youtube.
«Я нагадаю, звідки взялася так звана «російськомовна більшість» Криму. У 1944-му році кримських татар виселили, а в їх будинки, ще не вистигли вогнища, поселили НКВСівців, смершівців, які вислужилися на війні. І ось їх нащадки - і є зараз той самий «русскій мір», - підкреслив він.
Крім того, Джемаль заявив, що росіяни після окупації півострова моментально заборонили організації, які вільно діяли в Україні.
«Але залишається фактом: кримські татари абсолютно вільно існували всередині «Хізб ут Тахрір» (організації, яка в РФ визнана екстремістською і заборонена - Ред.) як легальної громадської організації в українському правовому полі, а потім прийшли росіяни, і це в п'ять хвилин стало заборонено», - заявив він.
На відео розвінчання міфу про російськомовний Крим - з 1:55 хвилини.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий політолог пояснив Росії, чому з нею у Криму немає майбутнього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?