Масштабна ДТП з учасниками АТО сталася під Києвом: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна ДТП з учасниками АТО сталася під Києвом: з'явилися фото

Масштабна ДТП з учасниками АТО сталася під Києвом: з'явилися фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У ніч на понеділок, 30 травня, близько 1:30 в місті Буча Київської області сталася масштабна ДТП за участю учасників АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dtp.kiev.ua..
За попередніми даними, обидва автомобілі рухалися в бік Києва. Зі слів свідків, Мерседес їхав з істотним перевищенням швидкості і врізався в задню частину попутного Хюндая. В результаті сильного удару автомобіль Хюндай пролетів 120 метрів і зупинився на приватній території. Автомобіль Мерседес відкинуло в інший бік і він врізався в стовп від бігборда. Як виявилося, в Мерседесі сиділи два учасники АТО.
На місці аварії поліція констатувала у них сильне алкогольне сп'яніння. У водія не було абсолютно ніяких документів на керування транспортним засобом. В результаті ДТП в автомобілі Хюндай ніхто не постраждав, у водія Мерседеса - пошкоджена ключиця.
На місці ДТП працював патруль поліції і слідчо-оперативна група.
Раніше повідомлялося, що в неділю, 29 травня, близько опівночі в Маріуполі на перетині проспекту Металургів і вулиці Італійської сталася ДТП, учасником якого, за даними ЗМІ, став начальник поліції Києва Юрій Зозуля.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?